Niin on pitänyt kiirettä, ettei ole edes ehtinyt tänne kirjoitella. Nyt on iskenyt joku juoksukouluväsymys ja treenejä on ruvennut kolmen viikon ajalta jäämään luvattoman paljon väliin mm. juuri ajan puutteen vuoksi. Juoksukoulua ei ole enää kuin kaksi viikkoa jäljellä, joten täytyy yrittää tsempata. En usko kuitenkaan, että 5.5. yhteisellä päätöslenkillä jaksan 8 km juosta, mutta ehkä kesän kuluessa kuitenkin.

Tiistaina kävin juoksemassa ensimmäisen metsälenkin talven jälkeen. Lumet oli jo mukavasti sulaneet, vain varjoisimmissa notkelmissa oli enää hitusen lunta. Sitä vastoin metsäautotie oli paikkapaikoin todella märkä ja mutainen. Lenkin päätteeksi sainkin pestä lenkkarit sekä kaksi koiraa. Metsälenkin tavoitteeksi otin juosta ns. "postilaatikolle", jonne viime kevään juoksuäherryksen päätteeksi taisin juosta vaivoin kerran. Nyt pääsin heti "kepeästi" postilaatikolle asti. Juoksua ei kertynyt yhteen putkeen kauheasti vain 25 min, mutta ko. päivän ohjelmassakaan ei ollut kuin 30 minuutin pituinen juoksuosuus, joten hyvä näin.

Viime viikolla kaivoin pyörän esiin ja olenkin lähes joka päivä huristellut pyörällä työmatkat. Kylläpä matka taittuu ripeästi kävelyn sijaan! Minullahan oli viime kesän lainassa siskon pyörä, mutta viime viikolla kävin ostamassa itselleni vihdoin uuden hienon pyörän. Kyllä nyt kelpaa polkea!

Paino senkun jojoilee edelleen. Viime viikolla painoin 99,2 kg ja tällä viikolla 98,6 kg. Alkaa jo kyllästyttämään tämäkin. Miksi ihmeessä en pääse tuon 98 alle?!?