Paino oli aamulla 99,4 kg!!! Voi elämän kevät!!! Vähänkö olen iloinen! Erotusta viime viikkoon huimat 1,6 kg! Toivottavasti en koskaan enää näe kuvottavaa kolmenumeroista painolukemaa.

Osittain noinkin huimaan painonpudotukseen on auttanut se, että olen syönyt terveellisemmin. Olen yrittänyt pitää huolen siitä, että ruokalautanen täyttyy ensin puoleksi salaatilla ja sitten vasta muilla antimilla. Lisäksi olen aikapaljon syönyt myös pelkkää salaattia. Ylilyöntejä ja mässäilyäkin on ollut, mutta tuskin yksi tai kaksi päivää koko projektia kaataa. Eikä kai kukaan pysty ikuisella "nälkäkuurilla" olemaan. 

Toinen ja erittäin merkittävä syy lienee se, että pyöräilen nyt neljättä viikkoa töihin, kun vihdoin kymmenen vuoden jälkeen olen jälleen kotipaikkakunnalla töissä. Työmatka ei ole pitkä, vain 3,5 km/suunta eli 10 - 15 minuuttia/suunta pyörällä. Töihin tullessa matka on lähes pelkkää alamäkeä, mutta kotiin päin poljetaan näin ollen ylämäkeä. Varsinkin viimeinen mäki kotiin saavuttaessa on hirmuinen rutistus eli kuntohuiput tulee repäistyä joka päivä. Toivottavasti jaksan pitää yllä tätä töihin pyöräilyä niin kauan kuin vain kelit antavat myöden. Talvella yritän kävellä ainakin joka toinen viikko töihin, mutta nähtäväksi jää kuin käy...

Ei uskoisi, että noinkin pieni päivittäinen liikuntalisä auttaa, mutta totta se on. Niinkuin Maureen edellisessä postauksessani kommentoi, niin eläköön arkiliikunta ja jääköön autot ja bussit käyttämättä, jos suinkin vain tilanne sallii!

Muutama sananen vielä netistä... yhteys pelaa nyt, mutta konetta ei uskaltanut eilen vielä kytkeä siihen, koska jostain syystä emme saaneet tietoturva-asennus cd:tä. Latasin sen äsken netistä muistitikulle, jotta saan illalla asennettua sen koneeseen. Jokohan sitten alkaisi yhteydet vihdoinkin toimia taas kotoota käsin?!?