Laivareissu sujui mukavasti. Laivan lähtö klo 20.15 on vaan turhan myöhäinen, ilta venyy tahtomattaankin aamun pikkutunneille asti. Tuli pe-la yöllä nukuttua varmaankin n. 4 tuntia ennenkuin oli aika lähteä viime tingassa erikoisaamiaiselle. Lauantai päivällä vaivasikin kova väsy ja päivä meni enemmän ja vähemmän parisängyssä makoillen.

Syömisiäni en viikonlopun aikana kirjannut ylös, mutta edes laivalla ei tullut hirveästi mässättyä. Perjantaina käytiin á la cartessa syömässä mexicolaista ruokaa. Otin broileri enchilladan, joka oli melkoisen tulista, huuh. Lauantaina käytiin syömässä Food Marketissa. Otettiin grillistä täytetyt lehtipihvit, jotka olivat kuitenkin erittäin suuri pettymys, enkä syönyt omastani kuin puolet.

Koko laihariurakan aikana ei ole paljon tullut karkkia syötyä, mutta laivalta ostin karkkipussin, joka nyt on melkein syöty sekä rouskutimme siellä yhden sipsipussin. Lisäksi vietiin mieheni isälle tuliaisiksi Dacapo konvehteja, joita tuli sitten itsekin la-su mussutettua jokunen.

Liikuntaa ei tullut viikonloppuna harrastettua, ellei laivalla tanssimisia lasketa. Tänään olisi spinning, mutta täytyy nyt katsoa menenkö. Nuha ja yskä on vielä hieman päällä...