Viikonloppu hurahti ohi sellaisella vauhdilla, etten kerennyt netteilemään yhtään. Pe - la olimme reissussa ja sunnuntai livahti vain muuten ohi sormien... Mies oli sunnuntaina avaamassa metsästyskauden 2008 kyyhkyjahdilla. Yllätys, yllätys, hän sai myös saalista: kaksi kyyhkyä! Kaveri oli saanut yhden, ja oli antanut sen miehelleni. Kolmesta kyyhkystä mieheni loihti meille erittäin maistuvan päivällisen. Kyytipoikana vielä oman maan pottuja. Voi kunpa aina pystyisi olemaan noin omavarainen ja boikotoimaan tehotuotettua lihaa!

Viikonloppuna piti kovasti lenkkeilläkin, mutta pitämiseksi valitettavasti jäikin. Tänä aamuna kuitenkin reippaasti pyöräilin töihin, vaikka vettä tuli kuin saavista kaataen. Viikonloppuna käytiin shoppailemassa miehen kanssa. Ostin alennuksesta uuden vettähylkivän Adidaksen takin sekä Rebokin housut 15 eurolla. Päästyäni töihin olin kuin uudestaan suihkussa käynyt. Ostamassani takissa oli sen verran huono huppu, että se ei peittänyt naamaa niin hyvin kuin edellinen. Onneksi olin älynnyt jättää ripsivärin laittamatta... Housut taas eivät pitäneet vettä kuten vähän uumoilinkin...

Ostimme myös uudet (ja kalliit... huoh...) makuupussit neljän viikon (jee!!!) päästä koittavaa syysreissuamme varten. Nyt pystytään yöpymään, vaikka laavussa, jos vaan uskalletaan. Etteivät vaan maahiset tai karhut meitä veisi... =)