Keskiviikkona tuli tosiaan käytyä juoksu/kävelylenkillä koiran kanssa mukavan aurinkoisessa säässä. Juoksuosuus jäi vähän vähäiseksi n. 15 min, koska tie loppui! Juoksin siis metsässä metsäautotien pätkän. Tämän jälkeen maasto vaihtui kumpuraiseksi poluksi, enkä uskaltanut ottaa riskiä nilkan niksauttamisesta. Kaikenkaikkiaan lenkillä meni aikaa n. 40 min. Kyseisen lenkin aikana huomasin myös, että joissakin paikoissa koivut olivat jo hiirenkorvalla!

Torstaina olin miehen kanssa kuntorasteilla. Menimme keskipitkän helpon reitin, joka oli n. 4 km. Alku meni lähes loistavasti, mutta kaksi viimeistä rastia oli työn takana. Suunnistimme hiukan pieleen ja saimme tuhrattua aikaa reittiin yhteensä 1 h 11 min. Kaloreita paloi reilu 600, koska juoksimme kaikki metsätiepätkät. Oli kiva katsella, kun nuoret kirmasivat metsässäkin kuin gasellit! Itse tulla römysi niin, että tanner ryskää, kompuroiden jokaiseen pököttävään puunjuureen ja kivenmurikkaan. ;)

Eilen ja näköjään tänäänkin taitaa sataa koko päivän. Suunnitelmissani oli käydä tänään juoksemassa koiran kanssa, mutta voipi olla, että olen sokerista ja pelkään sulavani sateessa ja siksi pysynkin visusti sisällä.