Huh, huh. Olen ollut koko viikon totaalisesti ns. poissa pelistä. Ma-ke 39 asteen kuumeessa ja nyt vielä kurkkukipua ja yskää. Nyt sentään, kun kuume on pois, niin pysyy tolpillaan, vaikka heikossa hapessa olenkin. En ole koko viikkoon syönyt kunnolla oikein yhtikäs mitään. Maanantaina söin vain 1,5 banaania, jogurttia purkillisen sekä purkillisen ananaspaloja... Eilen sentään jaksoin syödä jo pari lautaselliselta keittoa. Mustaherukkamehua sensijaan on kulunut litra jos toinenkin päivässä.
Hyvin on painoa siis pudonnut. Tänä aamuna vaaka näytti 101,8 kg. Tosin kilothan karttuvat takaisin päin heti kun ruven syömään normaalisti. Maanantain paino oli 103,8 kg, minkä kirjaan ylöskin.

Kaverin 3-kymppiset lauantaina menivät melkoisen kosteissa merkeissä, mutta ylensyömiseltä sentään vältyin tällä kertaa. Olen myös tyytyväinen, että la aamusta kävin spinningissä. Olikin melkoisen tehokas treeni, hiki virtasi!

Tällä viikolla tietenkin jää kaikki liikunnatkin väliin, mutta ensi viikolla aloitetaan "puhtaalta pöydältä", eiköhän tämä kurkkukin tervehdy siihen mennessä.