Mieheni soitti eilen kaupasta ja kysyi, että mitä tarvitaan. Kauhukseni kuulin sanovani, että tuo pullaa... Ei voinut mieskään vastustaa kiusausta ja toi meille metsämansikkaviinerit. No, onneksi yhdet vaan, eikä esim. Dallaspullapitkoa, joka me sitten huomaamattamme olisi ahmittu kokonaan. Täytyy kyllä sanoa, että viineri maistui taivaalliselta...
Taas olisi koko illan tehnyt mieli syödä mählätä jotain, vaikka ei ollut edes nälkä. Kauhea mieliteko vaan koko ajan. Mainitsin siitä miehelleni, niin hän sanoi, että viime viikolla kipeänä hänellä oli sama juttu. Eli ehkä tämä kuuluu taudin kuvaan. =) Viime viikolla olin niin kipeänä, että ruoka ei maistunut ollenkaan, ja nyt kun olen vain nuhassa ja yskässä sekä vetämättömässä olossa, niin tekisi mieli ehkäpä lohduttaa itseään ruualla. Voisiko olla sitä, mene ja tiedä?
Eilen lähdin mukaan taas koiran iltapissitykselle. Tehtiin taas vain n. parinkymmenen minuutin lenkki. Nyt sujui jo hieman paremmin kuin edellisenä päivänä. Ei ottanut läheskään niin pahasti henkeen, eikä pistänyt yskittämään. Kyllä tämä tästä siis vielä iloksi muuttuu. Ja pääasia on, että en aio antaa periksi p**kele! =)

Torstai 6.3. syömiset

Aamu
- täysjyvähiutaleita + rasvatonta maitoa

Välipala
- päärynä
- hedelmäjogurtti

Lounas
- jauhelihakeittoa lautasellinen

Välipala
- metsämansikkawiener
- kahvi

Päivällinen
- lautasellinen jauhelihakeittoa
- 1 ruisleipäpala + ohuenohutta keittokinkkua viipale

Iltapala
- teetä
- 2 paahtoleipää
- 1 lasi minttubailey'siä
- purkki tonnikalaa