Niin on ollut kiirusta opiskelujen kanssa ettei ole tännekään ehtinyt kirjoitella. Viime viikolla ei tullut tehtyä mitään ylimääräistä liikuntasuoritusta, mutta tein sentään 9,5 tuntia ruumiillista työtä olemalla työharjoittelussa puolitoista päivää. Olen vaihtamassa siistiä sisätyötä tietokoneen ääressä rankkaan huhkimiseen eläinten parissa, and I'm loving it! Aloitan työharjoittelun muutaman viikon päästä oikein toden teolla. En tiedä miten selviän kesästä hengissä, sen verran raskasta se oli näin aloittelijalle, mutta kahtotaan. Hauikset/allit ainakin kiinteytyy. ;)

Retuperälle blogin lisäksi on jäänyt myös kirjailu Kiloklubiin...

Hieman on tullut herkkuja popsittua, kun on ollut synttäreitä yms. kissanristiäisiä. Olen kuitenkin noin muuten pitänyt homman suht hyvällä mallilla. Syön pieniä annoksia ja olen välttänyt syömästä pizzaa, hampurilaisia yms. vaikka täytekakkua onkin tullut mutusteltua hyvällä omalla tunnolla kyläreissuilla. Kasviksia myös kuluu paljon.

Kaikesta tästä huolimatta tai ehkä juuri siksi olen kuukaudessa pudottanut painoa - 2 kg. Jei! Paino on siis 99,4 kg. Uskallanko edes kirjoittaa, että lähden nyt metsästämään sitä surullisen kuuluisaa ysiseiskaa, mitä ei vielä tässä projektissa ole näkynyt kuin vilaukselta... Ne lukemat alkaisi piristämään mieltä aivan valtavasti, sillä silloin olisin tiputtamassa ns. uusia kiloja enkä jurraisi näissä samoissa edes takas... Matka siis jatkuu, lippu korkealla!

"Loppu kaneettina" toivotan kaikille jo nyt oikein munarikasta pääsiäistä ja näiden sanojen myötä vetäydyn miehen kanssa oman mökin rauhaan Pohjois-Suomeen talvilomalle! Kuulemisiin parin viikon päästä! Tsemppiä Sinulle (ja minulle)! ;)