Tätä tervellisempään elämäntapaan opettelua on kestänyt nyt kahdeksisen kuukautta. En sinä aikana vieläkään ole oppinut hallitsemaan viikonloppuja. Miten ihmeessä saisin tähän muutoksen? Yhä edelleen viikonloppuna on "sallittua" itsensä palkitseminen roskaruoalla pitkän työviikon jälkeen... Sitten maanantaina taas otetaan niskasta kiinni ja yritetään epätoivoisena pudottaa viikonlopun kilot... Eletään viikko suht kunnolla ja sitten tulee taas kirottu viikonloppu ja mählääminen alkaa. Hemmetti.

Perjantaina kummipoikamme perhe oli kyläilemässä saunomisen, grillailun ja juomisenkin merkeissä. Punaviiniä kului taas muutama lasi liikaa ja lauantaina oli hieman "ohkainen" olo. Lähdin kuitenkin iltapäivästä erästelemään miehen ja koiran kanssa. Nukuimme la-su yön laavussa. Muutaman tunnin sain kunnon unta, muutoin tuntui, että vähän väliä olin syystä tai toisesta hereillä. Sunnuntaina olikin sitten hieman töttöröö oli, vaikka kotiin päästyämme nukuimmekin pienet päikkäritkin. Erästely oli kuitenkin ihanaa! Oli mukava istua miehen kanssa iltanuotiolla ja tuijotella tuleen sekä katsella järven taa punaisena painuvaa ilta-aurinkoa.

Pe-su syömiset
Vedin suosiolla kaikki syömiset punaiseksi, koska ei siellä paljoa terveellistä ole! En usko, että lauantaina ja sunnuntaina metsässä rämpimämme kilometrit edes kuluttavat kaikkea tuota rasvan määrää joka taas suuhun tuli tungettua. En edes enää muista mitä kaikkea sitä tuli vkonloppuna syötyä, mutta ainakin:

- oman maan perunoita, paistettua kirjolohta, nektariinia, luumuja, fetasalaattia, italiansalaattia, lounassalaattia, grillattu ukko-pekka, tsatzikia, popcornia, suklaata, punkkua, light siideriä, Hesen Aritzona ateria fantalla, light limua, ½ isoa karkkipussia, sämpylöitä, kinkkuleikettä, nuotiolla grillattu wilhem makkara sekä lihapiirakka, 2 olutta, 2 lasia valkoviiniä, 2 omenaa, tuc-keksejä, voileipäkakkua, riisiä ja jauhelihaa...