Käsittämätöntä etten ole saanut koko viikkona mitään mainittavaa liikuntasuoritusta aikaiseksi. Koirulin kanssa on tullut tehtyä pieniä lenkkejä, mutta ei mitään mainittavan arvoista. Olisi pakko ottaa itseään niskasta kiinni tämänkin asian kanssa. Muutoin veltostuu ihan täysin. Otan ensi viikosta asti juoksukouluni viimeisen kuukauden ohjelman käyttöön ja yritän noudattaa sitä mahdollisimman tarkasti!

Syömisiä olen onneksi saanut hieman haltuun ja painoa onkin pudonnut viikon aikana kilon verran. Jei! Olen nyt siis taas, liekö jo monennenko kerran tämän projektin aikana, tasan sata kiloinen...

Viikonloppu vierähtääkin Porissa Kirjurinluodolla! Keväällä, kun lippuja festareille varasimme päätin olla 95-kiloinen festarien aikaan, mutta kuinkas sitten kävikään... se siitä päättäväisyydestä. Argh, toivottavasti sää edes pysyy miellyttävänä, vesisade on ehdottomasti kielletty! Viime lauantaina oltiin kotipaikkakunnan festareilla, ja ilma ei olisi enää parempi voinut olla. Lämpötila auringossa oli varmaan + 50! =D Tilaan siis samanlaisen kelin huomiseksi Poriin, kiitos!

Vko 30 liikunnat
- nada =(