Ilmeisesti tämä netittä kärvistely on pikkuhiljaa loppumassa. ADSL:ää on yritetty tänään nostaa pystyyn, mutta jostain syystä ei ollut onnistunut. ADSL-ukko tulee tänään iltapäivällä käymään meillä. Toivottavasti on jokin nopeasti korjattava pikku vika...

Eilen kävin miehen ja koiruuden kanssa 50 minuutin metsälenkillä. Hölkkäsin pisimmän pätkän mitä ikinä ja olisin jaksanut vielä pidemmälle (jalkoihinkaan ei sattunut yhtään), mutta mies uuvahti! Olenkin tässä uumoillut, että kuntoni on parantunut neljän viikon töihin pyöräilyn ansiosta, enkä ilmeisestikään ole ihan väärässä. Miehellä taas on kunto romahtanut, koska hän oli viime viikolla sairaana ja sen lisäksi on nämä neljä viikkoa kulkenut pelkästään autolla töihin, kun vihdoinkin auto ei ole minulla koko ajan käytössä.

Nyt on kauhea himo päästä taas lenkille ja koittaa, että kuinka pitkälle sitä nykyään jaksaakaan hölkätä. Pitäisikin elvyttää taas tätä muutakin liikuntaa kuin pelkkää työmatka liikuntaa. Vähän hävyttömän vähälle jäänyt...

Tämän viikon olen yrittänyt syödä erittäin vähän. Hieman herkkujakin on kulunut, mutta pääruoka on ollut melkeinpä lähinnä salaattia. Vielä pitäisi n. 500 g tällä viikolla pudottaa, jotta pääsisin mielekkäisiin lukemiin, jotka olisi mukava myös kirjata tuohon sivun vasemmassa reunassa olevaan kuukausiseurantaan.

Mutta, summa summarum, jos yhteydet tulee kuntoon, niin heräilee tämäkin blogi taasen pikkuhiljaa eloon ja normaaliin päivärytmiin. Vi hörs!