bara vatten, kirjaimellisesti, sillä ensimmäinen vappu miesmuistiin, kun en ottanut pisaraakaan alkoholia. Vappu on ollut juhlista jotenkin se, jolloin on "pakko" läträtä vähintään kuohuviinin kanssa. Olen ollut koko kuluvan vuoden muutenkin vähillä alkoholeilla. Kaikki alkoi tipattomasta tammikuusta, joka ns. repesi käsistä. Ei niin, että olisi keskeytynyt viinan ottoon, vaan niin, että jatkoin sitä vielä huikattomalla helmikuulla. Maaliskuussa otin kaksi paukkua, huhtikuussa lomalla muutamana päivänä otin muutaman lonkeron ja nyt toukokuussa en ole vielä kerennyt ottamaan mitään. En ole ollut tänä vuonna vielä kertaakaan kännissä ja mikä parasta en ole kärsinyt luonnollisestikaan yhden ainuttakaan krapulaa! Mieheni on vetänyt homman ihan överiksi. Hän ei ole ottanut pisaraakaan koko kuluneena vuonna! :)

Minulla loppui nyt ainakin toukokuun ajaksi rankka 7 h päivittäinen ruumiillinen työharjoittelu. Olen yrittänyt aloitella juoksua. Kävinkin miehen kanssa sunnuntaina juoksemassa pikkulenkin. Juoksua tuli yhteensä n. 16 minuuttia. Lenkki oli kaikenkaikkiaan n. 40 min.

Maanantaina tei koiruuden kanssa tunnin metsälenkin ja eilen, tiistaina, koirulin kanssa aamusta puolentunnin lenkki vesisateessa ja iltapäivästä miehen ja koiruuden kanssa tunnin metsälenkki ihan mukavassa säässä. Jos sitä tänään kävisi yrittämässä oikein kunnon juoksulenkkiä?!?