Taidan olla tervehtymään päin. Ensinnäkin nukuin yön yhteen putkeen kuin tukki. Ma-to yöt olen nukkunut pätkissä, varsinkin alkuviikosta korkean kuumeen vuoksi heräilin parin tunnin välein ja pyöriskelin hyvää asentoa etsien, kun jäseniä kolotti. Lisäksi aamulla minulla oli "suden nälkä". Ensimmäinen kerta koko viikkoon, kun tunsin kunnon halua syödä. Keitinkin meille aamupalaksi kaurapuuroa.

Eilen tuli syötyä sentään jo jotain. Isäntä keitteli meille ihan aidoista tomaateista erittäin herkulliset tomaattikeitot, nami nami.

to 28.2. syömiset

Aamu:
- Kellogg´s All Bran täysjyvähiutaleita + kevyt maito

Päivällinen
- tomaattikeittoa + valkosipulivoipatonkia

Illalla
- hedelmäsalaattia
- tonnikalaa ja mexican kasviksia

Tänään karkauspäivän kunniaksi karkaamme laivalle. Viime viikolla olin niin innoissani tästä risteilystä, mutta tämän viikon olen lähinnä harmitellut, että se on tullut varattua. Mutta nyt alkaa hieman elämä voittaa, joten eiköhän risteilykin ihan hyvin suju. Lisäksi meillä on Silja deluxe hytti, joten ajan voi viettää mukavasti myös parisängyssä lokoillen isosta erkkeri-ikkunasta ohi lipuvia merimaisemia ihaillen ellei muualle jaksa vääntäytyä. =) Mukavaa karkauspäivää kaikille!