Toiseksi viimeistä työpäivää tässä kulutan. Huomenna siis vielä ajan tänne Helsinkiin ja sitten se on ohi 10 vuoden ajaminen. En meinaa oikein vieläkään tajuta, että mitä sitä on tullut oikein tehtyä... Minulla on ruhtinaalliset neljä päivää to - su vapaata ja ma 14.7. aloitan kotikaupungissani uudessa työssä. Jännittää. Toivottavasti uusi työ vaikuttaa positiivisesti myös kiloihini. Vakaana aikomuksenani on pyöräillä n. 3,5 km työmatka, mikä tarkoittaa n. 30 minuuttia ylimääräistä liikuntaa/päivä. Syke vielä nousee maksimiin tuossa hirveässä mäessä, jonka kotiin tullessa joutuu joka kerta kiipeämään.

Tähän asti olen käyttänyt postailuun työkonetta ja työyhteyttä (ADSL:ää). Saatan siis joutua nettipimentoon siksi kunnes oma yhteys kytketään, ellen ehdi ensi viikolla postailla uudesta duunista pikaisesti... Saimme yhteyden tilattua vasta lauantaina, jolloin haimme upouuden oman kannettavankin.

Eilisessä kirjoituksessa uhkasin/lupasin olla "syömättä", jotta saisin keskiviikon aamupunnitukseen mukavampia lukuja. Käsitykseni syömättömyydestä on jotensakin vinksahtanut. Mieheni on kesälomalla tämän ja ensi viikon. Hän kesälomatohkeissaan grillasi meille porsaan ulkofilepalasta leikkaamiaan pienehköjä pihvejä. Taisin syödä niitä kolme sekä muutaman uuden perunan Oivariinin kera. Lisäksi hieman salaattia ja tomaattia. Että silleesti sitten olin ihan syömättä... höh...

Elikkäs huomenna vielä todennäköisesti tänne jotakin raapustan (kamalan painolukemani...), mutta sitten ensi viikkoon tai pahimmassa tapauksessa vasta seuraavaan... Mikäli menee pari viikkoa ennenkuin palaan, niin pitäkäähän peukkuja, että silloin postailen ysiysi kiloisena! Miten niin lukemasta on tullut minulle pakkomielle?!? =)

1712306.jpg