1887590.jpg

Lupasin kesäkuun puolessa välissä juoksemani cooperin testin jälkeen juosta vielä loppu kesästä toisen. Tänään Turun reissulta tultaessa päätettiin käydä miehen kanssa juoksemassa testi. Olin varma, että saan jonkun verran paremman tuloksen kuin viimeksi, koska huomaan, että kuntoni on hitusen parantunut kahden kuukauden töihin pyöräilyn ansiosta. Toivoin myös, että n. neljän kilon painon pudotus vaikuttaisi suotuisasti tulokseen.

Viimeksi kun juoksimme testin mieheni ja hänen kaverinsa olivat aivan hengästyksissään ja hikisiä, mutta minä en ollut moksiskaan, koska en pystynyt juoksemaan kunnolla jalkoihin sattumisen vuoksi. Tällä kertaa jalkoihin ei sattunut sellaisella tavalla yhtään. Ei tuntunut kertaakaan siltä, että joku kääntäisi puukkoa jalkapohjissa tai sääriluissa. Nyt pystyin juoksemaan itseni aivan hengästyksiin. Vain loppumetreillä rupesi aavistuksen "penikoihin" sattumaan.

Olen siis erittäin tyytyväinen tulokseeni, vaikka se oikeasti onkin ihan "paska". Suurin syy tyytyväisyyteeni on yllämainittu eli se, että pystyin juoksemaan ilman, että jalkoihin sattuu. Sen lisäksi paransin tulostani kesäkuussa juostusta 150 metrillä. Huomioitavaa on, että mieheni on kulkenut kaksi kuukautta nyt autolla töihin ja hän juoksi saman tuloksen kuin viimeksi eli kehitystä ei ollut tapahtunut ollenkaan.

7.9.2008 cooperin testi

1500 m

12 min.
151 kcal
maxsykek 179
keskisyke 150