Eilen oli ikävähkö olo koko päivän. Tuntui kuin jäsenet olisivat puuduksissa ja muutenkin hötö vähän niinkuin krapulainen olo. "Dizzy" kuten mieheni olotilaa osuvasti kuvasi. Olin vakaasti sitä mieltä, että tänään lähden kauppaan ostamaan porkkanoita ja teen niistä sosekeittoa sanoen samalla hyvästit koko tyhmälle paastolle.

Tänään aamulla heräsin klo 04 kissan maukumiseen. Kissalle on tullut oikein tavaksi mouruta joka aamu klo 02 - 06 ulos. Tuohon aikaan kun herää on jotenkin todella vaikeaa saada uudestaan unenpäästä kiinni. Tai jos saa, niin sitten on herätessään aivan väsynyt. Tänään olin aivan pirteä klo 04 ja tartuin tenttikirjaan!!! Ehdin sitä lukea 1,5 h ennen kuin miehen kännykkä soitti herätysmusiikkiaan. Olo oli niin reipas, eikä jäseniäkään enää kolottanut yhtään! Olen nyt vielä siis ainakin tämän päivän paastolla ellei tässä päivän mittaan tapahdu mitään romahdusta olotilassa.

Tämä paastoilu pistää oikeasti miettimään kuinka paljon sitä tuleekaan päivittäin syöytä liikaa verrattuna siihen miten pienellä ihminen oikeasti pärjäisi. Toivottavasti tämä paasto avaisi nyt silmäni ITSEKURILLE sekä vihdoinkin oikeille annoskoille ja terveellisemmälle ruokavaliolle. Olen niin monesti jo jauhanut, että annoskoot pitäisi saada pienemmiksi ja pitäisi syödä aina puolilautasellista kasviksia. Jauhanut joo, mutta toiminta on toista. Annoskoot ja salaatit pysyvät mielessä ehkä hädin tuskin pari viikkoa ja sitten syystä tai toisesta repsahdan vanhoihin epäterveellisiin tapoihin. Mätän ruokaa lautasen kukkupäälle ja parhaassa tapauksessa santsataan vielä hieman. Sitten ihmettelen miksi en laihdu. Kaikki on kiinni siis VAIN korvien välistä ja itsekurista. Sitähän se on. Syöminen vaan on jotenkin vissiin niin kivaa ja ilmeisen tyydyttävää. Minulle ei ainakaan tarvitsisi tehdä vatsaleikkausta vaan pikemminkin lobotomia...

Eilen juopottelin siis hieman piimää, Valion vähäkalorisia mehukeittoa sekä omatekoista omenamehua ja vettä. Paino on nyt 98 eli kahdessa päivässä - 2 kg. Se jos mikä saa jatkamaan tätä paastoa, sinnillä mennään! Mikä hassuinta niin nälkä ei hirveästi vaivaa. Eilen pari kertaa ja nyt, kun heräämisestäni on 3,5 tuntia alkaa vatsa kurnia. Lähdenkin tästä mehukeiton ääreen tai ehkä tyydynkin pelkkään vesilasilliseen! ;)