Nyt tökkii tämä kirjoittelukin. Tuntuu, että on niin kiire, ettei mitään ehdi tehdä...

Viikonloppu oltiin taas reissussa, ja syömiset jäi tietysti kirjaamatta. Kovasti tuli grillailtua sekä syötyä jäätelöä... Paino on myös nyt sen mukainen. Huomenna pitää merkata paino tuohon pääsivulle. Hyvä jos kuukaudessa on tapahtunut pudotusta edes 200 grammaa... Toukokuu on siis paskin kuu ikinä tässä laihdutuksessani... grrr... No, syyllisen näen, kun menen katsomaan peiliin.

Kesäkuuta olen kaavaillut tehokuuksi, mutta saas nähdä saanko itseäni niskasta kiinni. Tänäänkin meni taas jo yksi jäätelötikku...

Tiistai syömiset

Aamu
- 2 karjalanpiirakkaa, kevyempää Oivariinia, lasi maitoa

Välipala
- kahvi, Twix -jäätelö

Lounas
- 2 kpl broilerin fileepihvejä grillattuna, 3 kpl pekoniin käärittyä sipulia ja 1 tomaatti grillattuna, grillattu maissi, lounassalaattia, tomaatti-kurkku-ruohosipulisalaattia, vettä 

Välipala
- 2 kpl omenaa
- 2 kpl kampaviineriä, teetä

Edit klo 21.16
Kävin koiran kanssa pari minuuttia päälle tunnin kävelylenkin harjulla n. klo 20. Hölköttelimme harjulla olevan metsäautotien pätkän. Kiersin ekaa kertaa lenkin niin päin, että metsäautotie oli loivaa alamäkeä. Jaksoin juosta koko tien ja olisin jaksanut enemmänkin, mutta tie loppui ja tupsahdimme yleiselle tielle, jossa en kehtaa vielä hölkätä... En antanut sykkeen nousta yli 140 eikä vauhtikaan ollut siis mikään päätähuimaava, mutta ekaa kertaa jaksoin heti suurempia hengästymättä. Tuli erittäin hyvä fiilis! Pitää joku päivä käydä tuolla metsässä juoksentelemassa ja katsoa kuinka pitkään sitä nykyään jaksaa hölkätä.
Mummuni kävi täällä kylässä ja toi tullessaan kampaviinereitä. En tietenkään voinut vastustaa vaan niitä piti ottaa oikein kaksi... Nyt niitä on vielä neljä tuolla meidän jääkaapissa. Toivottavasti mies syö ne, ettei mun tarvii.