Vappu meni aivan liian railakkaasti. Pitkästä aikaa oli seuraavana päivänä niin hirveä olo, että ihan yrjöt lensi... yöh... siinä meni koko vappupäivä harakoille. Arvaa harmittiko? Harmitti niin vietävästi, että muistaapahan taas ottaa hieman rauhallisemmin jatkossa.

Liikunnatkin on jääneet hieman vähäiseksi, kun jotenkin on veto ollut pois vieläkin... Lauantaina tehtiin sentään n. 5 km patikointilenkki koiruuksien kanssa ja eilen kävimme juoksemassa. Juoksu ei kulkenut yhtään! Syke oli heti korkealla, eikä jaksanut kuin 30 min. juosta. Lenkille tuli kaikenkaikkiaan aikaa n. tunti.

Syömiset on myöskin olleet ihan mitä sattuu ja mielettömiä ahmimiskohtauksia. Maanantaina illallakin puputin koko ajan jotain, kun katselin tallentamiani Heroesin yms. jaksoja mitä en ole ehtinyt kiireiltäni katsoa. Eilen illalla katsoin vihdoinkin Sinkkuelämää -leffan, ja söin samalla mm. karkkia. Kun tästä vapun aiheuttamasta "morkkiksesta" pääsen eroon, ehkäpä viimeistään torstaina, niin sitten palaan taas ruotuun...