Oijjoijjoijoi voi voi. Vaaka näyttää 103, 8 kg. Lomaviikko ja keittiöttömyys toi viikossa 1,4 kg lisää. Olen viikkotavoitteesta jäljessä 1,8 kg. On siis hieman kuromista ensi viikkoon.

Syömiset pitäisi nyt saada hallintaan. Huomaan syöväni taas "aikamiehen" annoksia ruokaa. Eilen käytiin lounaalla eräässä ravintolassa ja otettiin possunleikkeet kermakastikkeella. Leike oli valtava ja paistinperunoitakin melkein puoli lautasellista. Kaikki pistelin hyvällä ruokahalulla, eikä tehnyt edes tiukkaa... höh. Illalla sitten vielä kotiväkeni luo vohveleille höystettynä mansikkahillolla ja kermavaahdolla. Laihduttajan pöperöitä joo-o.

Mitenköhän pystyisi syömään terveellisesti, vaikka ei pysty laittamaan ruokaa? Olen miettinyt, että jos söisi pelkkää salaattia, vihanneksia ja hedelmiä. Jostain syystä vain en löydä selkärankaa tällä hetkellä tuollaiseen ruokavalioon.

No, tänään on vielä lomapäivä ja huomenna alkaa työ, arki ja aherrus. Myös taas tsemppaus tämän painon pudotuksen kanssa. Katsokaahan vaan, periksi en anna!