Tänään viiden viikon treeniohjelmassa oli lenkki, josta 10 min. kävelyä, 40 min. juoksua ja lopuksi 10 min. kävelyä. Lähdin aamusta koirulin kanssa ns. maalaismaisemareitille. Jouduin kävelemään 30 minuuttia ennenkuin pääsin hyville juoksupaikoille, ettei tarvinnut heti ylämäkeen aloittaa. Tämän jälkeen juoksin 30 minuuttia. Olisin varmasti hammastapurren jaksanut vielä 10 minuuttia, mutta sitten loppui jo juoksualusta, koska tulin metsän kautta kotiin ja loppu oli pientä polkua. En ottanut riskiä, että siellä juostessani taitan nilkkani... Lopuksi siis vielä 9 min. kävelyä kotiin.

Hieman harmittaa, että tuo 40 min. ei tullut täyteen. No, mutta täytyy olla tyytyväinen, että näin pitkän tauon jälkeen edes tuo 30 minuuttia meni. En voi sanoa, että meni kevyesti... niin, no, en tällä painolla ainkaan voi sanoa niin, mutta muutenkin jaloissa tuntui melkoisen raskaalta.

Kun tulin kotiin, niin hiki virtasi kuin pistetystä siasta. En edes tajunnut lähtiessäni, että ulkona on noinkin kuuma + 20 astetta, koska siellä on lähes kokonaan pilvistä, välillä jostain pilkahtaa aurinko. Otin tosiaan koiraparankin mukaan, mutta onneksi jaksoi hyvin koko reissun, eikä saanut lämpöhalvausta!!!

Nyt vaan, kun tämä into pysyisi taas yllä. Huomenna olisi 60 minuutin kävelytreeni edessä!

1249025083_img-d41d8cd98f00b204e9800998e