Tanssitunnilla vierähti tämä ilta! Olin viidennellä varasijalla tunnille ilmottautuessani ja melko varma, etten mahdu mukaan, mutta niimpä vaan peruutuksia oli tullut, että sain iltapäivällä soiton mukaan mahtumisesta. Ei muuta kun kamat kassiin ja menoksi!

Kantria vedettiin vielä, ensi viikolla alkaa koko helmikuun kestävät lattaritunnit, jei! Harmikseni unohdin taas sykemittarin kotiin, joten en tietä yhtään kulutusta.
Aika kevyttähän tuo tänään oli, kun oli niin hitaita kappaleita. Olisin toivonut hieman enemmän menoa ja meininkiä! Mutta jaloilleni tuollainen kevyt liikunta teki eilisen hiihtämisen jäljiltä hyvää. Jaloistani tai tarkemmin sanottuna nivusistani löytyi hiihtämisen myötä sellaisia lihaksia, joiden olemassa olosta olen ollut tähän päivään asti hyvin tietämätön. Nyt ne ilmoittelevat tuskaisesti olemassaolostaan. Ihmettelen suuresti, että kädet eivät ole yhtään kipeät, sillä eilen ne olivat lähes maitohapoilla puolessa välissä matkaa. Sen jälkeen tapahtui jokin ihme palautuminen ja tuntui, että olisin voinut hiihtää vaikka maailman ääriin! ;)

Niin joo, ja kun nyt liikuntakärpänen on puraissut, niin ostin 10 x ryhmäliikuntakortin paikkakuntamme liikuntakeskukseen! Tanssitunteja ja spinningiä on varattuna!