Lauantainen työpaikan pikkujouluristeily sujui hyvin ja homma pysyi hallinnassa. Omalta osaltani ei tullut ylilyöntejä syönnin eikä viinasten osalta. Kehtasin siis hyvin mennä maanantaina töihin. =) Sunnuntaina lampustettiin Tallinnassa vesisateessa. Mitään ei tullut ostettua. Laivalta ostin itselleni Bozzinin lompakon (kipeän kalliin!!!) sekä litran minttu Baileystä, mmm... Miehelle ostin tuliaisiksi rommipullon sekä kummitytölle ihanan suloisen yksisarvinen -pehmolelun.

Perjantaina olen menossa mieheni työpaikan avec pikkujouluihin. Alkuviikosta olin melko väsyksiin risteilystä ja kauhulla ajattelin tulevaa, mutta nyt alkaa univelat olla voitettu ja ihan mielelläni olen lähdössä perjantaina taas juhlimaan. Olen varannut perjantaiksi töiden jälkeen kampaajan. Laivalle laitoin itse hiukset kähertäen ne "patukoiden" avulla, mutta märkä sää teki sen, että tukka oli enää vain pienillä laineilla kun päästiin laivaan...

Sain Sinikalta tunnustusta, mutta valitettavasti en nyt saa sitä tähän näkyviin, koska vuodatuksessa on ongelmia palvelimen kanssa. Kiitos ja kumarrus kuitenkin, laitan sen myöhemmin esille.