Kävin töiden jälkeen ystävättäreni kanssa fit ball tunnilla. Hiki virtasi ja läskit sai kyytiä! Harmittaa, etten aamulla älynnyt ottaa töihin lähtiessä sykemittaria mukaan. Olisi ollut hauska nähdä kuinka paljon tunti kulutti, mutta virtaavan hien määrästä päättelisin, että melkoisen paljon, ainakin bauttiarallaa 700 kcal.

Tunnilla siis tehtiin nimensä mukaisesti kaikenlaisia liikkeitä isolla jumppapallolla. Tunti oli muuten ihan kiva, mutta palloissa oli hieman liian vähän ilmaa. Pallon päällä pomppimalla reisien pumppaaminen oli hieman liian raskasta ja vaikeaa, koska pallo antoi liikaa periksi. Tai sitten olis pitänyt olla erikseen ns. isojen tyttöjen pallot... Pääasia on, etten räjäyttänyt palloa rikki. Mies kiusoitteli minua, että mitäs, jos pallo räjähtää alleni ja sen jälkeen kuntosalin kaikki kävijät muistavat, että tuo oli se-nainen-joka-sai-jumppapallon-räjähtämään. Onneksi pallo ei kuitenkaan räjähtänyt ja kehtaan sen puolesta mennä uudestaankin! Tosin en välttämättä usko, että fit ball tunnille enää menen. Ei se niin kivaa ollut.

Innostuttiin kuitenkin ystävättäreni kanssa varaamaan ensi viikollekin torstaiksi tunti. Selkä-reisi-peppu-vatsa saa silloin huutia.

Tunnilta pyöräilin kotiin. Reidet huusi armoa tuota kauhujen ylämäkeä polkiessa. Pääsin kuitenkin polkemalla ylös asti melkoisella huohotuksella höystettynä.

Tämän kaiken rääkin päälle oli ihana tulla kotiin, koska mies oli lämmittänyt saunan sekä tehnyt ruoan valmiiksi. <3

Torstain syömiset
Aamu
- juustopatonkia, rasvatonta maitoa

Lounas
- salaattia, hernekeittoa lautasellinen, lettu, mansikkahilloa, kermavaahtoa

Välipala
- banaani, Gainomax -palautusjuoma

Päivällinen
- oman maan pieniä uusia perunoita, paistettua kirjolohta, salaattia, tomaattia, kurkkua, fetajuustoa, kermaviilikastiketta, vähärasvaisempaa Oivariiniä

Eilen illalla en muuten enää popsinut mitään. Mutta tänään varmaankin tulee keitettyä miehen kanssa vielä iltateet ja syötyä pienet raparperipiirakat.