Torstaina meni töissä taas pitkään. Olin kaupassa käynnin jälkeen kotona vasta n. klo 19. Mies tuli klo 20 kotiin, ja olin luvannut tehdä siihen mennessä ruoan. Siinä se ilta sitten livahti, enkä ehtinyt/jaksanut enää lenkille. Kävin pitkästä aikaa Lidlissä kaupassa. Siellä heikkouteni on Super Mix -karkkipussi (kapteenin salmiakki ja hedelmäkarkit). Katselin pussia tovin ja lopulta se kuin itsestään hyppäsi ostoskärryyni...

Tänään olikin sitten pakko päästä edes pienelle lenkille. Olen etänä ja käväsin ruokatauolla, kesken päivän koiran kanssa metsälenkin. Ihana ilma. Lämpömittari näytti vain + 15 astetta, mutta tuuli oli niin leuto, että ilma tuntui todella lämpimältä. Mukava hiki tuli ja ihana oli kävellä. Olisin voinut tehdä pidemmänkin lenkin, jos olisi ollut aikaa.
Lenkillä minulla oli päällä tuollaiset "tuulihousut", kun luulin tosiaan ilman olevan hieman viileämpi. Talvella en saanut housuista nappia kiinni millään edes vyötärön kapeimmasta kohdasta, vaan nappi jäi todella pahasti irvistämään auki. Muutama kuukausi sitten nappi rupesi pysymään kiinni, mutta aina välillä se pamahti auki... Nyt nappi pysyy kiinni, vaikka nostaisin housut ns. yläpömppiksen kohdalle. Ja vaikka kuinka pullistan vatsaani en saa sitä niin suureksi, että nappi pongahtaisi auki. Arvaat varmaan, että minulla on hiukan tyytyväinen olo!

Illalla on kivaa tiedossa. Olemme menossa erään kaverin synttärijuhlille. Ohjelmassa on mm. limusiini ajelu illalla! Wow! Odotan innolla!

Torstain 8.5. syömiset

Aamu
- sämpylä, 2 cheddarviipaletta, kalkkunaleikettä, kaakaota lasillinen

Lounas
- jauheliha-makaroni-tomaattisalsapöperöä, kurkkua, vettä, omena

Välipala
- banaani, omena
- Super mix -karkkeja
- maitoa

Päivällinen
- uuni broilerinfilee ja uuni kasviksia (bataattia, rosamundaperunaa, paprikaa, kesäkurpitsaa, sipulia), maitoa