Siitä on tasan vuosi, kun aloitin tämän blogin pitämisen ja laihduttamisen (taas kerran). Paino oli 107 kiloa aloittaessani. Järkyttävää, miten ihmeessä olin taas jossain välissä antanut painoa tulla parikymmentäkiloa lisää. Tänään paino oli 100,8. Olen pettynyt tulokseen. Varsinkin, kun muutama kuukausi sitten painoni lähenteli jo 98.

En kuitenkaan jää surkuttelemaan moista, vaan olen tyytyväinen, että paino on kuitenkin laskenut enkä ole luovuttanut vaan jaksanut tsempata vastoinkäymisistä huolimatta. Viimeiset kuusi kuukautta on olleet melkoista rypemistä, voivottelua ja jojoilua. Ryhtiliikettä en ole saanut aikaiseksi, vaikka halu on ollutkin. Nyt jojoilulle laitetaan piste. Luulen, että varsinkin tuon juoksukoulun myötä saan uutta potkua elämäntaparemonttiini.

Omituista on, että tämän kuluneen vuoden aikana en ole oppinut saamaan viikonloppuja kuriin. Ne ovat edelleen suurin kompastuskivi. Viikonlopussa yleensä romutan viikon hienon tuloksen. Asia pitäisi jotenkin saada kuriin. Jos tällä toisella laihdutusvuodella opettelisin saamaan viikonloput syömisten ja juomistenkin osalta paremmin hallintaan, mutta miten?

Muistutanpa vielä itseäni miksi aloin laihduttaa. Yksi syy oli se, etten halua enää kesäisin olla lihava. Minua yököttää löllyvät läski allini. En kehtaa käyttää hihattomia paitoja. T-paitojen käyttö on myös ikävää, sillä yläpömppis pömpöttää niin, että heikompia hirvittää! Lisäksi 10-vuotis häämatkamme on jo nurkan takana. Haluanko maata aurinkorannalla isona valaana, jota griinpiissi ja paikalliset yrittävät työntää takaisin mereen jottei se vaan kuivuisi ja kuolisi? Yritä nyt herran tähden ihminen ryhdistäytyä!

Koska ensimmäinen laihdutusvuosi ei tuonut ihan toivottua tulosta, niin tämän vuoden aikana minun pitää laihtua 12 kiloa! Nyt oikeasti loppui voivoottelu ja alkoi toiminta!

Blogini synttärini kunniaksi en tarjoa virtuaalikakkua vaan pitäydytään terveellisissä herkuissa (edes) täällä virtuaalimaailmassa... tarjoan kaikille siis hedelmäkorit, ollos hyvä! =)