Kävin tänään aamulla vaa'alla kuten kuvaan kuuluu. Lukema ei miellyttänyt yhtään: 104,4 eli kilo nousua viime viikkoon nähden. Sitä se kahden viikon sairastelu ja liikkumattomuus teettää... Käytän hyväkseni jälleen itselleni sallimaani liukumaa enkä merkitse vielä tuota painoa ylös. Merkkaan keskiviikon painon on se sitten mitä on. Huijaustako? Ei kai! =)

Eilen aloitimme keittiöremontin teon. Purimme kaappeja sekä lattiaa jo osittain pois. Saas nähdä miten keittiöremontin aikana saan syömiset hallintaan. Vielä sentään on hella, mutta jossain vaiheessa ollaan pelkän mikron varassa. Eilen remonttitohinassa unohtui syödä päivällinen, illalla olikin sitten jo nälkä, mutta onneksi syöminen ei kuitenkaan revennyt käsistä. Yritin tahallani hieman pihtailla syömiseni kanssa, koska lauantaina tuli syötyä niin paljon, että paino lisääntyi parilla kilolla...
Tästä lähtien meillä n. kuukauden verran syödään olohuoneessa tv:n ääressä, koska keittiönpöytä on viety remontin alta pois. Aijai, eikös tv:n edessä syömistä juuri tule välttää, ettei tiedostamattaan syö enemmän kuin on tarpeellista. Mutta voihan sen tv:n tietysti yrittää pitää kiinni, vaikka sen edessä istuukin. Ehkä helpommin tehty kuin sanottu.

Eiliset syömiset su 9.3.

Aamu
- maitoon keitettyä kaurapuuroa + lasillinen rasvatonta maitoa

Välipala
- kahvi + 2 ruisleipäpalaa, tomaattia, paprikaa, leikkelettä

Lounas
- kinkkukiusausta, tomaattia, raejuustoa

Iltapala
- mansikka-mustaherukka maitoa
- mansikkaviilis
- 2 ruisleipäpalaa + leikkelettä + paprikaa
- teetä