Eilen oli taas ihana lenkkeillä koiran kanssa metsälenkki. Kuulimme ensimmäisen käen kukkuvan kotinurkilla. Vehmaallahan kuulimme käen jo 3. toukokuuta. Näimme myös vaskitsan, mutta se oli kovasti jäykkää poikaa. Se näytti myös kovin lyhyeltä, olikohan joku yrittänyt syödä sitä? Hieman on tässä kevään mittaan hirvittänyt lenkkeillä tuolla metsässä, koska viime kesänä näimme siellä pariin otteeseen kyyn. Yritän pienempiä polkuja kävellessäni tömpsytellä välillä kovasti jaloillani, jotta kyyt älyäisivät luikkia pakoon. Tosin aikamoista jytinää taidan pitää läskeineni ilman erityistä tömpsyttelyäkin. =)
Takaisin päin tullessa vetäsin metsäautotiellä komeat turvat. Jalka jäi johonkin näreeseen kiinni ja putosin päistikkaa polvilleni. Koira kääntyi heti iloisesti luokseni ja luuli, että kyseessä on jokin kiva leikki. Emäntä rähmällään maassa, joten kimppuun vaan! Kömmittyäni ylös en voinut muuta kun nauraa räkättää ääneen, vaikka jalkaakin kirvisti. Onneksi kukaan ei nähnyt, olisi luullut, että nyt tuo eukko on tullut hulluksi.

Tiistai 13.5. syömiset

Aamu
- 2 kpl Weetabixia, rasvatonta maitoa, 1 tl sokeria
- banaani

Lounas
- n. 250 g Napolinpataa, 3 rlk raejuustoa, tomaatti
- viinirypäleitä
- vettä

Välipala
- banaani, omena

Päivällinen
- n. 250 g Napolinpataa, raejuustoa, pakastepikkuporkkanoita, hunajaa
- kahvi kevyt maidolla
- viinirypäleitä

Iltapala
- 2 paahtoleivän palaa, 3 hapankorppua, Beauty 15 % tuorejuustoa, Philadelphia tuorejuustoa 12 %
- teetä kevyt maidolla

Kalorilaskurin mukaan - 911 kcal vaje, kun liikuntakin kulutti - 370 kcal. Olisin siis vielä saanut syödä, mutta kun ei ollut edes nälkä (tälläkertaa).