Eilen kävin juoksemassa koiran kanssa tunnin lenkin, josta siis vuorotellen 15 min. juoksua ja 5 min. kävelyä. Aloitin heti juoksulla. Osuus meni muuten hyvin, mutta hieman vasenta nilkkaa risoi. Lisäksi ensimmäiseen viitentoista minuuttiin mahtui muitakin vastoinkäymisiä. Urheilurintaliivieni vasen olkain irtosi takaa! Yllättävän hyvin valtavat hinkkini keikkuivat menossa mukana. Aina välillä tosin juoksin toinen tissi kourassa, joten onneksi painelin metsäautotietä, jolla ei tullut kun yksi pyöräilijä vastaan. ;)

Toisen juoksuosuuden alkaessa meno tuntui mukavalta, mutta sitä tunnetta ei valitettavasti kestänyt kauaa. Toisen osuuden loppuminuutit olivat melkoista lönköttelyä ja tahdon taistoa. Viiden minuutin kävely piristi ja viimeinen juoksuosuus meni suomalaisella sisulla. Itseasiassa viimeiset kymmenen minuuttia sujuivat juosten oikein hyvin. Keskityin eritoten pitämään vauhdin suht tasaisena, askeleen pitkänä ja juoksun kasassa loppuun asti.

Melko rankka rupeama oli, mutta ilmeisesti aloitin juoksukoulun ohjelman melko sopivasta kohtaa. Jos ei ihan näin rankasti olisi halunnut aloittaa, niin ehkä viikon pari aikaisempi ohjelma olisi ollut hieman matalalaskuisempi tähän hommaan. Mutta eikös sen seuraavan samanlaisen lenkin jo luulisi menevän helpommin..?