Tänään olin pienimuotoisilla ulkona olevilla messuilla työpaikan standilla jäätymässä. Foreca ennusti vielä aamusellakin, että tänään olisi +19 ja pilvipouta. Katin kontit! Ilma oli aivan pilvinen ja pirun kylmä! Onneksi sentään älysin ottaa kevyen takin mukaan. Varpaat, nilkat ja sormet oli kuitenkin aivan jäässä. Muuten messuilla oli mukavaa ja pääsin/jouduin paikallislehden haastattelemaksi oikein kuvan kera... hmmm... Toivottavasti kuvakulma on otollinen eikä kaksoisleuka näy! =)

Näytteilleasettajat saivat myös ruoan, joten kävin syömässä melko tukevan lounaan. Lisäksi otin kahvia ja pullaa, kun oikein tarjottiin.

En muista mitä kaikkea tuli syötyä maanantaina, mutta ainakin töissä söin kasviskeittoa eli terveellisen lounaan. En muutenkaan syönyt mitään epäterveellistä. Päivälliseksi tein aivan taivaallisen hyvää ja erittäin kevyttä tomaattipastaa (pasta jota keitin oli ruispastaa). Nami nami, täytyy tehdä pian uudestaan!

Ti 26.8. syömiset
Aamu

- Sinuhe myslineppari (törkeän hyviä paahdettuna!), light tuorejuustoa, rasvatonta maitoa lasillinen, nektariini

Lounas
- muussia, porsaanlihakastiketta, punajuurta, 2 lajia tuoresalaattia, porkkanaraastetta, vettä

Välipala
- kahvi maidolla, korvapuusti

Päivällinen
- kanaa piripiri (oma äsken sävelletty resepti), tummaa riisiä

Illalla
- 2 Sinuhe myslinepparia, light tuorejuustoa, vettä

Laitan reseptin tähän, jos joskus tekee vielä mieli, enkä muista miten sen tein!

Kanaa piripiri

4 broilerin maustamatonta filettä
4 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 rkl öljyä
piripiri maustetta (Portugalista tuotua tulista kanamaustetta)
sitruunapippuria
aromisuolaa
500 g tomaattimurskaa
n. 2 rkl Philadelphia light paprika & sipuli -tuorejuustoa
anaspaloja / persikanpaloja

Viipaloi broilerin fileet. Kuori ja puserra valkosipuli sekä sekoita tahnaksi suolan kanssa. Paista tahnaa öljyssä pannulla niin, että hieman ruskistuu. Lisää joukkoon broilerin fileet, ruskista. Mausta broilerin fileet piripiri-mausteella, sitruunapippurilla sekä ripauksella aromisuolaa. Paista fileet kypsiksi ja lisää tomaattimurska, tuorejuusto sekä ananakset/persikat. Anna kiehahtaa.

Tarjoa salaatin ja tumman riisin kanssa.

1855330.jpg
Otin oikein kuvan kuten kunnon ruokablogissa ikään. Huomatkaa miten "hienon" annoksen olen kyhännyt. Heh-he...