1958592.jpg

Eilinen päivä alkoi lupaavasti syömisten osalta, vaikka tiedossa olikin työpaikan kakkukahvit iltapäivällä. Jostain syystä homma meni aina vaan läskimmäksi iltaa kohden.

Töiden jälkeen käväsin miehen kanssa mummulassa, jossa on aina tarjolla pullaa. En voinut vastustaa kiusausta nälkäisenä ja tulin popsineeksi kaksi tassuviineriä, jotka huuhtelin alas isolla lasillisella kaakaota.

Olin hieman lupaillut itselleni, että lokakuun ajan saan ottaa saunaoluen/siiderin sekä ruoan kanssa pari lasia viiniä. Illalla mies teki meille pizzaa, jonka kyytipoikana otimme raikasta, kylmää maitoa. Jälkiruoaksi avasimme omat viinipullot, koska miehen teki mieli valkoviiniä ja minun punaista. Täytyy sanoa, että en juonut punkkua kuin VAIN kolme lasillista, mutta mutta... viinilasit olivat niin isoja, että kolmeen lasiin mahtui hyvin tyhjentämään koko pullon! Oli kyllä mukava iltakin rupatella miehen kanssa kynttilänvalossa niitä näitä, joten mitä turhia stressaamaan, vaikka periaatepäätöksistä taas kerran lipsuttiin.

Pe 3.10. syömiset
Aamulla

- 2 Weetabixia, 1 tl sokeria, rasvatonta maitoa
- työpaikalla työkaverin tuomia pieniä omenoita 5 kpl, teetä

Lounas
- tervellinen salaattilounas, ruisleipä, hapankorppu, lasillinen kotikaljaa

Välipala
- työpaikalla mansikkakermakakkua, teetä maidolla
- mummulassa 2 tassuviineriä, iso lasillinen kaakaota

Illalla
- miehen tekemää jauheliha-feta-ananaspizzaa, rasvatonta maitoa
- punaviiniä 75 cl  - - - hik! =)

Merkkasin tuon kotikaljan punaisella ns. hyi-hyiksi, koska on kai siinä ihan liikaa kaloreita?!? *ihmettelemään jää hän*