Viime viikko meni loistavasti syömisten osalta, mutta viikonloppuna ei taas(kaan) kontrolli toiminut. Pejantaina vielä pysyin ruodussa, vaikka kokkasinkin herkkuruokaa miehelle ja itselleni viikonlopun kunniaksi. Kokeilin Painonvartijoiden kirjasta Kokkaa kevyesti jauhelihapihvit ja relissi -ohjetta. Aivan taivaallisen hyvää! Pitää ehdottomasti tehdä piakkoin uudestaan. Relissiin tuli sipulia, kurkkua, persiljaa, omenaa ja sitruunanmehua. Yksinään melko kirpeää, mutta pihvin kanssa erittäin hyvä yhdistelmä.

Lauantaina olimme kaveripariskunnan tupareissa. Muutama viinilasillinen ja olut kului illan aikana sekä pariskunnan aivan ihania ruokia tuli maisteltua liiankin kanssa. Sunnuntaina kotiuduttuamme yökylästä nautiskelimme kotisohvalla vatsat turvoksiin itse tehtyä pizzaa...

Mikähän siinä onkin, että viikon kestää vaikka kaalisopalla, mutta viikonloppu kun tulee, niin silloin täytyy nimenomaan palkita itsensä hyvällä ruoalla. Olen miettinyt samaa asiaa useasti tämän projektini aikana, enkä tunnu saavan asiaan minkäänlaista tolkkua. En ole keksinyt asiaan ratkaisua enkä saanut viikonloppujani kuriin. Toisaalta, ei se mitään jos palkitseekin itsensä hyvällä ruoalla, mutta tarvitseeko hyvän ruoan aina olla rasvaista ja epäterveellistä. Kasviksista kuitenkin saa todella hyvää ruokaa ja roskaruoasta vain huonon olon, joten mitä ihmeen hyvää ruokaa se sitten muka on?!? Jospa opettelisinkin nyt tekemään viikonloppuisin hitusen terveellisempää hyvää ruokaa. Ja lisäksi onko sitä hyvää ruokaa pakko syödä aina niin paljon. Jos opettelisi jättämään santsilautasen väliin. Niih!

Nyt alkaa taas "kurimus" viikko. Terveellisesti, terveellisesti ja terveellisesti! Mainitsemaani Painonvartijoiden kirjaan jäi vielä monia kokeilemisen arvoisia reseptejä mm. Mausteiset bataattipihvit, Kinkkua & pastaa sekä Pinaattiohukaiset.