Törmäsiin tälläiseen meemiin sattumalta, joka sopii kuin nakutettu varsinkin tällaiseen läskiblogiin...

1. Kuinka usein teillä käydään kaupassa?
Vähintään joka toinen päivä. Puhetta on ollut, että pitäisi tehdä suunnitelma ja ostaa useamman päivän ruoat kerralla, mutta jostain syystä tämä ei tunnu onnistuvan.

2. Tavallisin aamupalasi?
Teetä ja ruisleipää.

3. Mitä jääkaapistanne löytyy, jos "siellä on vain valo"?
No, valohan sieltä silloin löytyy, mutta palaako se valo, jos ovi on kiinni? =) No, joo... kaipa siellä silloin on maitoa, oivariinia, ketsuppia, sinappia yms.

4. Jääkaapin vakiovieraat?
Minä ja mieheni... mitähän tällä kysymyksellä nyt oikein tarkoitetaan. =) Jääkaapissa yleensä aina on maitoa, leikkeleitä, kasviksia, ananaspaloja sekä ketsuppia, sinappia, soijaa yms.

5. Katoavainen herkku?
Kyllä sieltä ihan kaikki katoaa mitä sinne laittaa. Leikkelepaketit tuntuvat menevän välillä melko hanakasti. Olemme molemmat sellaisia "napsijoita". Tapa, josta pitäisi ehdottomasti päästä eroon.

6. Mitä hedelmiä teillä kiikutetaan jääkaappiin?
Ainoat hedelmät jääkaapissa ovat säilykehedelmät, ananakset, persikat sekä hedelmäcoctailit tms. Muuten hedelmät ovat kulhossa pöydällä.

7. Tällä hetkellä jääkaapistamme löytyy esimerkiksi...
No, se kuuluisa valo eli melko tyhjää on: maitoa, leikkelerasia, maitoa, kananmunia, perunoita, tomaattia, kurkkua, salaattia, avattu kissanruokapurkki jne.

8. Pakkasessa meillä on aina...
mitään vakiokamaa ei ole, mutta yleensä siellä on leipää, marjoja sekä pakastevihanneksia.

9. Yllätysvieraille tarjotaan...
Kahvia/teetä. Lisukkeeksi leipää ja parhaassa tapauksessa vielä sen päälle jotakin (leikkelettä, tomaattia, kurkkua, salaattia).

10. Jos saisin nyt tilata itselleni valmiiksi täytetyn jääkaapin ilmaiseksi, siellä olisi...
Rahaa! Ai jaa vain ruoka käy vai? No sitten ihan kaikkea mitä sinne vain mahtuu kasviksista kuohuviinin kautta karjalanpaistiin!

Haastan Sinut, koska luit tämän!