Jokohan nyt suuremmat pakkaskelit on lauhtuneet ja alkaa pikkuhiljaa tulla kevät? Viikonlopun aikana käytiin jo hitusen plussa-asteiden puolella, mitä ei ollutkaan tapahtunut sitten joulukuun puolenvälin, mutta tänään on taas ollut muutama aste pakkasta. Lumen tulo se ei kyllä lopu. Sitä on tullut hitusen joka päivä!

Maanantaina näytti niin märältä keliltä, että hiihtolenkki jäi väliin, mutta eilen lähdin miehen kanssa hiihtämään, kelistä viis! Eikä keli ollut ollenkaan niin paha miltä se ehkä näytti. Suksi kulki hyvin, kunhan ei poikennut ladulta. Jos erehtyi siksakkaamaan mäen ylös, niin alas lasku ei onnistunut millään, sillä suksen pohjat olivat aivan lumessa.

Hiihdimme pisimmän lenkin mitä tähän mennessä olemme hiihtäneet. (Itselle muistiin, että menimme suon yli hiihtomajalle, sieltä ylimääräisen kierroksen kautta suon yli takaisin kotiin). Aikaa kului 1 h 17 min, kaloreita paloi 802, maxsyke 166 ja keskisyke 144. Hiihtolenkin päälle sauna ja venyttelyt, ah!

Viikonlopulle ei ihmeempiä liikuntasuorituksia tullutkaan. Perjantaina 40 min. kävelylenkki miehen ja koiran kanssa sekä lauantaina puolen tunnin venyttelyjumppa.