Kävin äsken rykäisemässä juoksukoulun tälle päivälle määrätyn 45 minuutin treenin, jossa taas vuorotellen 4 minuuttia kävellään ja 1 minuutti juostaan. Vauhti on aivan onnettoman hidas verrattuna keskiviikkoiseen yhteiskävelylenkkiin. En tiedä millä saisin vauhtia lisää. Tässä vaiheessa en varmaankaan millään, sillä lenkillä alkoi taas sääret jumiutua ja sen lisäksi nilkat kipeytyivät. Ei o heleppoo tämä!

Lenkin suunnittelukin on vielä hieman hakusessa. Maanantaina menemäni lenkki oli kolme minuuttia liian pitkä ja tänään lenkki jäi kolme minuuttia alle. Tyhmemmänkin järki tietysti sanoo, että mieluummin kolme minuuttia enemmän kuin liian vähän, joten tätä tuskin tarvitsee sen enempiä pohdiskella. =)

Mitä painoon tulee, niin viime viikolla painoin siis 100,8 kg. Viikonlopun laivareissun jälkeen ja alkuviikonkin jatkuneen mässäilyn jälkeen paino oli koko alkuviikon 101,4 kg!!! Olin hieman kauhuissani, että miten tässä nyt näin on päässyt käymään!?! Kuritin itseäni keskiviikko ja torstai-illan niin, etten saanut syödä kuin lounaan ja loppu illan hedelmiä tai marjoja. Se auttoi. Tänään aamulla paino oli 100,2. Eli pudotusta viime viikkoon hirveällä kidutuksella 600 grammaa. Wuhuu!

Elän toivossa, että kun saan painon taas vaihteeksi alle sadan kilon (niin minunhan ei enää koskaan pitänyt painaa kolmenumeroista lukua, mutta tässä sitä taas ollaan...), niin jalkavaivat juostessa vähenevät. Onneksi jalkavaivat eivät ole samaa luokkaa kuin viime keväänä kun itsekseni aloittelin juoksemista. Tosin viime keväänä en olisi ikimaailmassa edes osallistunut mihinkään juoksukouluun.