Juhannus meni ihanasti. Olimme reissussa to-su. Aattona kävimme Muumimaailmassa kummitytön kanssa. Tosi ihana paikka! Bongasimme lähes kaikki muumit lukuunottamatta Niiskua. Ehdottomasti paras oli noita-akka, joka näytti ja kuulosti muumilaakson noita-akalta.

Sää suosi meitä hienosti lukuunottamatta muutamia perjantaisia sadekuuroja. Saimme kuitenkin grillattua joka päivä herkullista ruokaa. Syömisiä en kirjannut ylös, mutta melko epäterveelliselläkin ruoalla taasen mentiin. Jäätelöä myös kului tuutti tolkulla... Perjantaina tuli myös lotrattua hieman oluen kanssa.

Ilostuttavaa oli, että ensimmäistä kertaa minulle sanottiin ns. vieraan henkilön toimesta, että onkos Kirsikka hieman laihtunut. Se oli samalla kertaa mairittelevaa, mutta kuitenkin jotenkin epämukavaakin, koska olen kuitenkin edelleen "melkoinen järkäle"...

Tarkoitus olisi keskiviikkoon asti olla mahdollisimman vähällä ruoalla. Mieluusti pelkällä salaatilla/hedelmällä, mutta katsotaan nyt miten tässä käy ja koska suunnitelma alkaa ontumaan.

1672090.jpg

Ma 23.6. syömiset

Aamu
- n. 10 cm pätkä kurkkua, omena, muutama lasillinen vettä

Lounas
- reissumies välissä juustoa, kinkkua, tomaattia, kurkkua, salaatinlehti sekä teetä maidolla ja makeutusaineella

Edit 24.6. klo 9.30

Välipala
- kahvi rasvattomalla maidolla, suklaa eskimo, muutama paistettu kananmuna, kasviksia, 2 Pehtoorin viipaletta, Oivariinia

Illalla
- Pestoleipää, teetä maidolla