Ihanaakin ihanampi loma on nyt takanapäin. Teimme Kainuussa n. 3 - 9 tunnin erästelylenkkejä joka päivä. Kolusimme monen monet autiotuvat ja laavut. Yövyimmekin yhtenä yönä autiotuvassa lähellä Venäjän rajaa. Pääsääntöisesti yövyimme kuitenkin mökissä, jossa oli sähköt, mutta ei muita mukavuuksia. Pesuvesi piti siis kantaa rantasaunalle ja käydä ulkohuussissa (biokäymälä). Kylläpä eilen kotona oli ihana tuhlata vettä ja käydä kunnolla suihkussa! Osaa taas arvostaa arjen pieniä itsestäänselvyyksiä ihan eri tavalla.

Säät suosivat meitä, eikä saatu sadetta kuin viimeisenä päivänä. Silloinkin ehdimme jo aamusta erästellä pikku pakkasessa ja LUMISATEESSA! Tuli niin jouluinen olo, kun porojen kellot kilisivät ja taivaalta leijaili karvahattuja.

Kaiken kaikkiaan siis aivan uskomattoman ihana loma. Ja mikä parasta painokaan ei ole paljon noussut, vaikken suonut tuon taivaallista ajatusta painonhallintaan. Paino on tällä hetkellä 99,4 kg. Tästä on nyt hyvä tsempata! Täytyy vaan toivoa, että loman repsahtelut saa nyt kuriin, ettei vaan jatka samalla tavalla enää kolmatta viikkoa. Tänään ainakin olin reipas ja menin kävellen töihin, koska vein pyörän huoltoon, kun lähdin lomalle. Kävellen työmatka vei 34 minuuttia. Hieman puuduttavaahan tuo oli lampsia töihin oman päänsä ajatusten kanssa pimeitä puskaisia kujia, mutta täytyy ottaa kuntoilusta, eikä luovuttaa, vaikka ilmat kävisivät kuinka synkiksi ja kurjiksi tahansa... Pyörällä on niin paljon mukavampi, kun matka sujuu hetkessä. Sainkin pyörän tänään huollosta ja pyöräilin siis kotiin. Nyt siis alkaa tsemppaus ja taival kohti ysiviittä. Toivottavasti pääsen sinne pian!

Olen myös saanut Tintukselta kiitosta lomani aikana. Iso kiitos siitä, laitan piakkoin kiitoksen näkyviin ja jaan sitä myös eteenpäin.

Alla muutama lomakuva:

1947162.jpg

1947172.jpg

1947203.jpg