... jos edes sitäkään." Vai miten se Apulanta "rallattaa". Eilinen juoksukoulun treeni sujui vähän Apulannan lyyriikkaa tapaillen.

Menimme reilun 45 minuutin lenkin, josta kertyi 5.3 km. Juoksimme aina reilun minuutin pätkiä silloin tällöin.
Puoleen väliin pysyin hyvin vauhdikkaan porukan matkassa, vaikka säärtä alkoikin kivistää ja tuntui, että pohkeetkin menevät jumiin. Puolen välin jälkeen jalka alkoi olla jo melko kivulias. Personal Trainer ehdottikin, että voisin kääntyä ympäri ja he muut juoksevat vielä mäen ylös ja kääntyvät sitten paluu matkalle ja ottavat minut kiinni. Hyväksyin ehdotuksen nolona, mutta mielelläni, sillä kipu oli valtaisa.
Konkkasin sitten yksikseni jonkun matkaa jalkaa venytellen. Kun porukka sai minut kiinni olikin aika taas jo juosta. Liityin sinnikkäästi mukaan ja pysyttelin hammasta purren porukan matkassa. Vaikka itseasiassa jalka tuntuu paremmalta juostessa kuin kävellessä. PT epäilikin, että saatan pärjätä paremmin kun siirrymme kokonaan juoksuun. Minä taas luulen, että silloin tulee kunto ongelmat eli loppuu kunto kesken.

Meitä on tuossa ryhmässä laidasta laitaan kunnon puolesta. Eräskin mainitsi, että hän käy harva se ilta juoksemassa 2,5 km lenkkiä. Just joo... ja minä jaksan hädin tuskin 20 minuuttia juosta putkeen...

Loppumatka yhteislenkistä rupesi sujumaan, sillä jalka vetreytyi ja muun porukan vauhti varmaankin hiljeni loppua kohti. Pysyin hienosti porukassa ja lopuksi olisin voinut kulkea vielä vaikka millaisen lenkin! PT sanoikin, että tarvitsen kahden tunnin lenkin! Ensimmäisen tunti menee lämmittelyyn ja sen jälkeen pääsen tositoimiin! =)

Ensi viikolla alkaakin juoksukoulussa kunnon rääkki. Juoksuosuudet muuttuvat minuutin sijasta kolmeen minuuttin eli 45 minuutin treenit jaolla kävely 7 min. ja juoksu 3 min. Huh-huh!

Paino ei vaan laske... Se on se viime viikkoinen 100,2 kiloa, vaikka odottelin tälle viikolle mukavia pudotuslukemia. Jossain vaiheessa viikkoa puntarissä häilähti lukema 99,6 kiloa, mutta tänä aamuna sellaisesta ei ollut tietoakaan. Tällä liikuntamäärällä painon on kyllä jossain vaiheessa tultava romahtaen alas, muuten en kyllä ymmärrä missä mättää.