Heräsin kuin heräsinkin eilen vähemmän pirteänä värjäämään hiuksia klo 05... Mutta kyllä kannatti, niistä tuli tosi hienot, vaikka itse kehunkin. =) Värjäsin ekaa kertaa L'orealin Casting Creme Glossilla (Mahonki). Pullo oli aivan totaalisen ärsyttävän muotoinen. Meinasi kokoajan lipsahtaa hanskasta. Sitä ei myöskään saa pöydälle pystyyn, vaan pahvisesta paketista saa näppärästi rakennettua pullolle telineen... Pullo myös valutti aika reippaasti väriä ulos, joten sai olla tarkkana mihin kaikkialle sitä ruiskii. Hanskat oli hyvät, mikä on erittäin tärkeää, jottei yli-isoilla hanskoilla tarvitse kömpelösti sutata. Vaikka pullo olikin päin p*tä, niin muuten tykkäsin väristä kovasti. Yleensä hiusten värjäämisen jälkeen päästäni irtoaa aika tavalla hiuksia, nyt ei irronnut yhtään. Johtuisiko siitä, että värissä ei ole ammoniakkia? Luulempa, että ensi kerralla käytän samaa tuoteperhettä. Varsinkin kun pullosta tuntui hyvin riittävän väriä pitkiin hiuksiini. Joissakin tuotteissa tuntuu, että pitäisi ostaa kaksi pulloa, jotta väri riittää.

Eilen tein myös melkoisen liikunnallisen repäisyn. Olin töitten jälkeen työpaikan tarjoamalla spinning-tunnilla. Sen jälkeen käväsin kotona parin tunnin ajan ja lähdin kuntopotkunyrkkeilyyn. Spinningissä 50 minuutin polkemisella kaloreita kului 499 ja kuntopotkunyrkkeilyssä ajalla 1 h 12 min. paloi 660 kcal. Niin joo, ja spinningissä sykemittari oli ottanut häiriötä tai sekoillut jotain sillä max syke näytti 231!!! Tuo varmaan vääristää hieman tunnin kulutuslukemaakin... Mies oli lämmittänyt saunan, kun tulin potkunyrkkeilytreeneistä. Illalla oli mielettömän hyvä olo, ja yön nukuin kuin tukki. Ja mikä parasta heräsin pirteänä uuteen päivään!

Torstai 2.10. syömiset
Aamu

- 2 Weetabixia, 1 tl sokeria, rasvatonta maitoa, teetä

Lounas
- hernekeittoa, salaattia, iso lettu, mansikkahilloa, kermavaahtoa, vettä sekä lasillinen kevyt maitoa
- tervaleijona aski

Päivällinen
- grillattua broileria (koipi sekä rintapala), lounassalaattia, italiansalaattia, kaali-porkkana-ananassalaattia, fetaa, rasvatonta maitoa
- nektariini

Illalla
- mukillinen teetä maidolla, nektariini