Tulin juuri reilu tunnin metsälenkiltä miehen ja koiruuden kanssa. Alkumatkasta alkoi hieman tihuttamaan vettä, mutta ajateltiin ettei pieni sade haittaa. Hetken perästä vettä tuli jo melko isosti, mutta jatkettiin silti hölkkäämistä. Hölkättiin taas ns. postilaatikolle. Ajallisesti meni edelleen sama n. 25 minuuttia, mutta syke oli aivan älyttömän korkealla n. 150. En tiedä mistä moinen johtui. Luulin, että olisin juossut vauhdikkaammin, mutta ilmeisesti en, koska aika oli sama... En pystynyt hidastamaan vauhtia niin, että olisin hölkännyt 130 sykkeellä, koska sitten en varmaankaan olisi liikkunut enää mihinkään. Ilmakin oli jotenkin painostava, vaikka satoi, koska lämpömittari näytti kuitenkin + 20.

Mies meni juuri laittamaan saunan pesään valkean. Ah, kohta pääsee lenkkisaunaan. Saunan päälle vielä hieman jauhelihakeittoa ja sitten toivottavasti suht ajoissa nukkumaan, että jaksaa pirteänä aamulla töihin.

Eilinen päivä meni "hyväntekeväisyyteen". Tuli juotua ehkä muutama punaviinilasi liikaa, ja olo oli aivan vetämätön sunnuntaina. Päivä meni leffoja ja olympialaisia töllöttäessä. Iltasella käytiin sentään eräässä ravintolassa syömässä siskoni ja sen miehen kanssa. Emme olletkaan aikaisemmin ko. paikassa käyneet ja iloksemme pidimme kaikki anoksistamme erittäin paljon. Minä lankesin kunnon häränleike pihviin ja illalla paino oli 1,6 kiloa enemmän kuin aamulla... Illalla myös karkkihammasta kolotti ja popseimme miehen kanssa aimo pussillisen karkkia.

ma 18.8. syömiset
Aamu
- ananaspalapurkki, banaani, kuppi kuumaa kaakaota

Lounas
- kevyttä porkkanasosekeittoa, salattia, leipä, vettä, teetä

Välipala
- banaani, nektariini, luumu, teetä, 5 viipaletta pullapitkoa

Illalla
- jauhelihakeittoa