Hmph... ensimmäinen plussakuukausi tänä vuonna. Ja juuri kun olin päättänyt aloittaa loppukirin. Miksi aina käy näin, kun päättää jotain, niin tapahtuukin ihan päinvastaista. Piti heinäkuussa saada siis ainakin kilo pois, mutta mitä ihmettä, tuli + 400 grammaa.

Syömiset on näin kesähelteillä olleet mitä sattuu.... jäätelöä, jäätelöä ja vielä vähän lisää jäätelöä. Liikunnat on olleet mitä sattuu, kun hiki tulee jo pelkästä peukalon heiluttamisesta. Olen sentään muutamia kertoja käynyt juoksulenkillä, järvessä uimassa sekä viime torstaina alkoi taas suunnistus.

PÄÄTIN taas kerran aloittaa juoksukouluni kahden viimeisen kuukauden ohjelman. Tarkoituksena on olla Egyptin matkamme aikana 8 - 10 km juoksukunnossa! Tässä olisi siis 15 viikkoa aikaa, johon sisältyy myös kolmen viikon loma mökillämme syyskuussa. Tälle viikolle ohjelmassa on luvasssa juoksulenkkien lisäksi 45 min. kävelylenkki, niin että hikoilet hieman. Kuten äsken jo sanottu, niin tuo hikoilupuoli ei näillä helteillä tuota minkäänlaisia vaikeuksia. Hiki tulee jo pelkästään puutarhatuolissa istuessa! Ihana kesä, kerrankin!

Pidemmittä puheitta, ryhdyn heti toteuttamaan juoksuohjelmaa ja lähden sille 45 minuutin lenkille! Illalla vielä lihaskuntoharjoitukset, nih!