Nyt se on tunnustettava vihdoinkin. Läskiksihän tässä on taasen kymmenen vuoden aikana paisuttu. Olen koko ikäni välillä ollut normaalipainoinen ja välillä ylipainoinen. Ja nyt siis jo monen monta vuotta aivan liian lihava. En ole koskaan eläessäni painanut näin paljon! Pidin sataa kiloa ns. itsemurha rajana, mutta nyt painoni on jo jonkin aikaa ollut 107 kg!!! Keväällä sain painon putoamaan 103 kg, kun rupesimme juoksemaan ja kävin spinningissä, mutta sittemmin liikunta taasen jäi ja paino tuli heti takaisin. Avainsana onkin siis liikunta. Tarkoitukseni onkin tästä päivästä lähtien liikkua viikossa vähintään 4 x tunnin verran näin aluksi ja toivottavasti liikuntanälän kasvaessa ja kevään lähestyessä vieläkin enemmän.
Tämä blogi päättyy siis siihen, että painan enintään 80 kg. Mistään nuoruusvuosieni 60 kilosta en siis edes lähde uneksimaan vaan yritän päästä painoon, jossa olin kymmenen vuotta sitten ennenkuin homma repesi taas kerran käsistä... Voitteko kuvitella, että 18-vuotiaana, kun olin saman pituinen kun nyt eli 168,5 cm painoin tosiaankin 60 kiloa, ja luulin olevani lihava!!! Takaraja 80 kilon saavuttamiselle on kesäkuu 2010, jolloin toivottavasti vietämme 10-vuotishääpäiväämme, ja tarkoituksenamme on lähteä kolmeksi-neljäksi viikoksi jonnekin kauas lämpimään.
Toivoisin myös tämän blogin kautta löytäväni hengenheimolaisia, jotka kamppailevat samassa tilanteessa, ja pystyisivät kannustamaan ja tukemaan. Lupaan tehdä myös saman teille! =)