Liikuntaa on kertynyt joka päivälle. Maanantaina kävin miehen kanssa pikaisen hiihtolenkin. Lähinnä keskityimme tekniikan opettelemiseen. Olen huomannut, että hiihto ei olekaan ihan kuin pyörällä ajo. Tekniikka on unohtunut tässä parinkymmenen vuoden saatossa, mutta palailee pikkuhiljaa mieliin. Olen huomannut myös, että käsivarsien voimat on ihan olemattomat. Eilen isohkossa ylämäessä eräs mies lykki meidän ohi hirmuista vauhtia tasatyönnöin! Minun käsivarsillani ei olisi moiseen kyennyt! Niin kovasti hiihto ottaa kyllä käsivarsiin, että elättelen toiveita saada tiukat allit ensi kesäksi... ;)

Eilinen hiihtolenkki sujui kuitenkin jo paljon paremmin kuin mikään aikaisempi. Lisäksi hiihdimme tuplasti pidemmän matkan, eikä aikaa silti mennyt kuin kymmenisen minuuttia enemmän! Voitelu ei kyllä vieläkään ole oikein kohdillaan... Alamäissä ei tahdo oikein luistaa, mutta silti ylämäissä ei ole pitoa... havuja p*rkele! ;)

ma 15.2. miehen kanssa 24 min. hiihtolenkki, kulutus 263 kcal.

ti 16.2. miehen kanssa spinningissä. Itse hieman ennemminkin pinnasin kuin spinnasin eli kulutus vain 385 kcal, maxsyke 142, keskisyke 113, aika 54 min.

ke 17.2. hiihtolenkki miehen kanssa 1 h 15 min. Kulutus 919 kcal, maxsyke 168 ja keskisyke 153.