2020115.jpg

Olen nyt kolmatta päivää kilojeni kanssa klubissa. Pääosin olen tykännyt. Kirjatuista syömisistä näkee näppärästi onko tullut syötyä tarpeeksi/liikaa herkkuja, kuituja, hedelmiä jne. Mielestäni kiloklubi ohjaa siis syömistottumuksia kätevästi oikeaan suuntaan. Esim. eilen illalla mies paistoi itselleen kananmunia ja kysyi otanko minäkin. Kävin pikaisesti kurkkaamassa mitä kananmunat tekisivät syömisilleni, ja koska mikään ei mennyt ns. punaiselle niin hyvillä mielin popsein kaksi paistettua kananmunaa.

Hankaluutta on tuottanut joidenkin ruokien kirjaaminen. Ei anna esim. laittaa yhtä persikan puolikasta vaan pitäisi kirjata koko purkki. Joku bugi varmaan?

Edelleen hieman epäilen, että kauanko jaksan syömisiäni kirjata ylös, mutta toivottavasti nyt ainakin muutaman viikon. Heti ensimmäisen päivän jälkeen vajetta jäi yli 1000 kcal, kun n. 600 pitäisi jäädä. Eilen vajetta jäi n. 700 kcal. Olen yrittänyt nyt näinä parina päivänä "paastota" lähes pelkällä salaatilla, jotta saisin jotain tapahtumaan.