Tänään oli vielä upeampi päivä kuin eilen. Eilen kävin miehen ja koiran kanssa myöhemmin illalla, jotta koirakin jaksaa, kävelemässä hiihtomajalle. Aikaa vierähti reilu tunti ja kilometrejä kertyi ehkäpä n. 10. Tänään innostuimme pyöräilemään järvenympärilenkin hieman pidennettynä. Matkalla oli niin jyrkkä mäki, etten jaksanut millään polkea sitä ylös asti. Vauhti kertakaikkiaan toppasi ja jouduin kävelemään... Mieskin joutui polkemaan seisaaltaan pyöränpäällä ja vääntämään tosissaan, että pääsi laelle. Kilokaloreita kului huimat 815! Nyt vielä saunaan, niin kylläpä on mukava olo!

Ruokien ylöskirjaaminen tuntuu tällä hetkellä syystä tai toisesta erittäin työläältä. Tänään ei ole tullut syötyä järkevästi:
- 2 kpl Fazerin juustosämpylää, tuorejuustoa 15 %, kinkkuleikettä
- lasillinen kaakaota
- kupillinen kahvia maidolla
- 4 - 5 kylmää perunaa ketsupilla
- pieni kauhallinen riisiä, grillatusta broilerista rintafile, koipi sekä siipipala
- lasillinen valkoviiniä

Päivittelen myöhemmin mitä kaikkea tulikaan mählättyä saunan jälkeen. Luulenpa, että ainakin löylyjen välissä maistuu toinen lasillinen valkoviiniä puutarhakeinussa ilta-auringossa miehen kanssa... <3 Ah, ihana kesä!

Edit 3.6. klo 14:49
Ei enää harmainta aavistusta mitä loppuillasta tuli syötyä, mutta muistaakseni ei mitään hirveämpiä. Toisen lasillisen viiniä vielä join kuten uhkasinkin. =)