Terveisiä Pohjois-Suomesta! Puolitoista viikkoa omalla mökillä hurahti liian nopeasti kalastellen, nauttien kesäpäivistä sekä tietysti remontoiden... Työleirillähän sitä oikeasti ollaan, kun oman mökin omistaa. ;) Mökillä sentään yksi naapuri huomasi minun laihtuneen, tai ainakin sanoi sen ääneen. Lausui nuo suloiset sanat "olet laihtunut", ja kuulemma vielä edukseni. ;)

Painoa ei tullut lomalla yhtään lisää, mutta ei se ole vähentynytkään koko kuukauden aikana, vaan paino on sama kuin toukokuun lopulla eli 96,8. Nyt alkaakin sitten armoton tsemppaus! Eli tämän koko projektini ja blogini idea alkaa häämöttää... 10 vuotishääpäivä tuli täyteen ja hääpäivän kunniaksi varasimme matkan. Lähdemme syksyllä viikoksi Egyptiin!!! Teemme syksyllä 3 viikon metsästelyreissun mökillemme, joten haluamme häämatkamme olevan pelkkää lököilyä. Siksipä varasimme all inclusive -hotellin, jossa ei tarvitse kuin olla möllöttää! Ihanaa, maltan tuskin odottaa! Mutta tässä odotellessa pitäisi saada muutama kilo, mieluummin kymmenen (!!!), vielä pois, jottei minua yritä pelastaa valaana Punaiseen mereen! En ehkä ihan tavoitepainooni 80 kiloon pääse, mutta jos edes siihen 90 uskaltaisi haaveilla... Onhan tässä kuitenkin vielä 5 kk:tta aikaa!

Juoksuharrastus on pitänyt taukoa, mutta tänään lähdin miehen matkaan n. 3 km juoksulenkille. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja aamusta asti varjossa ollut mittari näytti + 23 astetta! Huh, tulihan hiki!