Eilinen ilta hurahti taas keittiörempan parissa. Asentaja on käynyt asentamassa kaapit paikoilleen ja sähkömieskin kävi kytkemässä uunin + lieden. Jääkaappikin on paikoillaan, mutta astianpesukonetta ei ole vielä kytketty.
Eilisen osalta siis lupauksemme liikkua joka päivä väh. ½ tuntia mahdollisuuksien mukaan, jäi siis kuitenkin heti aprillipilaksi. No, onneksi tuo mahdollisuuksien mukaan antaa hieman joustovaraa eli eilen ei siis ollut mahdollisuutta liikkua, koska vasta n. klo 22.00 lopetettiin hommat keittiössä. Sitten olikin jo kiire yöpuulle, koska kännykkä herättää aamulla klo 06 ja mieheni jo klo 05. Tosin heräsin jo 5.30, kun mieheni lähti töihin, koska hän oli päästänyt kissan sisään, mutta jättänyt sen tuulikaappiin satimeen. Heräsin siihen, kun tuulikaapista kuuluu kauhea ropsutus, kun kissa yritti kuopia ovea auki. Sen jälkeen alkoi sydäntäsärkevä mourunta. Sitkeästi kuitenkin kissan vapauttamisen jälkeen yritin pötköttää sängyssä, mutta uni ei enää tullut silmään.

Koiruutemme on ollut nyt parina päivänä asentajan takia kotiväkemme luona päivähoidossa. Eilen kun haimme koiran kotiin oli meille tehty ruokaa. Nam, ihanaa oli saada keitettyä perunaa pitkästä aikaa!

Aprillipäivän syömiset 1.4.

Aamupala n. klo 6.30
- 2 Weetabixia + kevytmaitoa
- n. ½ l kevyt päärynä-omenamehua

"Lounas" n. klo 14
- Lämmin kuppi juusto-parsakaalikeitto

Välipala klo 15.15
- Lämmin kuppi välimeren keitto

Päivällinen n. klo 19
- 4 perunaa sekä pekoni-sipulikastiketta, 2 pientä punajuurta, suolakurkkua, kurkku-kurpitsapikkelsiä
- kevyt maitoa

Illalla
- omenatuoremehua