Taisin viimeksi perjantaina kirjoitella, että loppuu se alkomasholilla läträys... No, tuli miehen kanssa perjantaina iltasella kumottua kahteen pekkaan kaksi pulloa punkkua. Eli en pysynyt lupauksessani. Yksi pullollinen olisi ollut vielä ok, mutta kaksi pulloa menee jo läträyksen puolelle. =) Paino onneksi kuitenkin pysyi hallinnassa. Tänä aamuna paino oli 99,8. Pitkästä aikaa viikonloppu, jolloin paino ei noussut!

Mies oli viikonlopun hieman kuumeinen ja flunssainen. Minulla oli eilen omituinen olo. En oikein tiennyt olisiko flunssa iskemässä vai vatsatauti tms. Nukuin tunnin päikkärit (!) ja sen jälkeen yritin tsempata itseäni lähtemään juoksulenkille. Päätin mitata kuumeen ja jos sitä ei olisi niin ei muuta kun juoksentelemaan vain! Mittari näytti 35,1! Mies nauroi, että taidan olla elävä kuollut, kun lämpöä on vain nimeksi ja leposykekin on vain 49. ;)

Koska kuumetta ei siis tosiaankaan ollut lähdin sinnikkäästi koiran kanssa lenkille, vaikka olo ei ollut kaksinen. Lenkistä tulikin ihmeen hyvä, vaikka ajattelinkin sen menevän penkin alle olotilasta johtuen. En jaksa juosta koko 45 minuuttia syklillä 3 min. kävelyä ja 7 min. juoksua, mutta muutaman 7 minuutin pätkän saan täyteen ja sen lisäksi vielä pari muutaman minuutin juoksupätkää. Pikkuhiljaa kohti 8 km... huh...