Tänään alkoi vihdoinkin juoksukoulu. Aatoksissani aloitin koulun paljon kevyempänä, mutta sadan kilon keijukaisena startataan.

Valittavana oli kolme ryhmää, joista ilmoittauduin "jumboryhmään" eli hölkkääjiin. Ensimmäisen viikon treenini koostuu kahdesta 45 minuutin kävelylenkistä sekä yhdestä lenkistä, jossa mennään 4 min. kävellen ja 1 min. juosten yhteensä 45 minuutin ajan. Ensi keskiviikkona meillä on yhteistapaaminen hölkkäryhmän kanssa, jolloin tutustumme hölkkään. Yhteishölkkä; pelkkä sana kuulostaa järkyttävältä! Kauhun sekaisin tuntein odotan mitä yhteishölkästä tulee... saavat kaikki odottaa minua, kun klenkkaan menemään...

Ryhmän tavoitteena on koulun päättyessä toukokuussa juosta 8 km lenkki. Jep, niin varmaan, sen kun näkis! Vaikka suhtaudunkin "hieman" pessimistisesti juoksijan uraani, niin odotan silti innolla mitä tästä tulee. Mukava myös nähdä miten kunto kasvaa ja toivottavasti kilot karisee. Jännityksellä jään odottamaan mikä on paino toukokuussa. Toivotaan vain, että into pysyy yllä koko koulun ajan!