Tänään taasen spinningissä. Aivan hullun tehokas tunti! Hiki virtasi jokaiselta kuin olisi suihkussa käynyt, huh-huh! Kaloreita paloi sykemittarin mukaan 591. Nyt pari tuntia lepoa ja ilta myöhällä vielä kuntopotkunyrkkeilyyn. Työkaverini epäilee, että olen pian ylikunnossa. Rauhoittelin häntä sanomalla, että olen ylipainossa eikä mistään muusta ole pelkoa. =)

Tänään on pysyneet syömisetkin hallinnassa. Illalla on kyllä luvassa herkkuhetki miehen kanssa (ja tarkoitan nyt syömistä enkä mitään K-18 juttua...). Sauna voisi myös maistua treenin päälle oikein mukavalta, jos joku jaksaisi viritellä tulet kiukaanpesään.

To 9.10. syömiset
Aamu

- 2 vaaleata karjalanpiirakkaa, Oivariinia, teetä

Lounas
- makkarakeittoa, 2 ruisleipäviipaletta, Oivariinia, kinkkuleikettä, vettä
- luumu

Välipala
- päärynä
- teetä makeutusaineella

Illalla
- Läckerol rasberry licorice -pussi (30 g)
- viinirypäleitä

Edit 10.10.
Illalla siis vielä herkuteltiin pienellä uunipellillisellä tacoja, jauhelihaa, ananasta, jalopenoja sekä juustoa, nami nami.
Kävi myös niin hullusti, että en päässytkään kuntonyrkkeilemään... Olin muutaman minuutin myöhässä ja jäin ruikuttamaan oven taa. Yritin potkia ja kolkuttaa, mutta eihän ne mitään kuulleet musiikin yli... Yritin myös soittaa vetäjälle, mutta hällä ei ollut puhelin tietysti hälyttämässä. Vetäjä vastasi mun myöhemmin lähettämään viestiini, että olisin päässyt hänen pariksi! Huh, onneksi jäin oven taa! =)
No, ensi kerralla on syyslomatauko, mutta seuraavalla viikolla sitten taas.