Viikonloppuna oltiin reissussa, enkä ehtinyt päivitellä blogia ollenkaan. Syömisistäkään ei tullut pidettyä kirjaa, joten söinkin vähän mitä sun sattuu. Kovasti tuli grillailtua, koska oli niin upeat ilmat; + 20 astetta joka päivä! Puutarhatöitä tuli myös kovasti tehtyä. Kalastuskausikin aloitettiin lauantaina ja käytiin Vehmaalla veneilemässä. Mulla oli kaksi tärppiä, mutta en sitten viitsinyt veneeseen asti kaloja nostaa vaan päästin ne karkuun. Mies sai yhden hauen pulikan, joka sunnuntaina paistettiin lounaaksi. Kalareissulla kuultiin kevään ensimmäisen käen kukkuvan sekä nähtiin kahden upean merikotkan liitelevän taivaalla meren yllä.

Pitkästä aikaa tuli syötyä karkkia ja sipsejäkin. Söin hyvällä halulla mm. Tintuksen arvontapalkintolakut. Kiitosta vaan paljon Tintukselle kivasta paketista! Perinteisiä vappuherkkuja kuten munkkia ja simaa ei tullut kuitenkaan nautiskeltua.

Liikunnat jäi viime viikolta hävyttömän vähäiseksi. Ennen reissuun lähtöä perjantaina heitettiin vielä miehen kanssa järvenympäri lenkki pyörillä. Liikunnallisuus täytyy ehdottomasti korjata tällä viikolla sekä pitää taas tiukasti ruokapäiväkirjaa. Nyt loppui vapun lipsuminen ja palataan takaisin ruotuun!

Mukavaa toukokuun alkua kaikille!

1527611.jpg